Diskuse

EU: Propaganda na myslící občany v médiích nefunguje. Zkusme školy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D Asertivita Vám zcela evidentně nikdy nechyběla.

"Porozumění přináší obdiv." – z vašeho blogu

Ano, to přináší. Vy ho však bohužel nemáte.

0 0
možnosti
AK

Co tak znam mlade ve vasem veku, tak se zase o politiku tak nezajimaji. Coz o to, kazdy mame nazor jiny.

Jenom si tak zavzpominam. Mne se treba libili Beatles. Moje nejvetsi prani bylo prelozit si je do cestiny. Bohuzel jsem nenasla nikoho kdo by mi s tim pomohl. Imperialisticka rec byla nezadouci. Boze muj, tech hloupych veci co jsme se ucili treba v obcanske nauce. Poslouchali jsme Svobodnou Evropu a pucovali si neco kloudneho ke cteni a o dobe co je dnes jsme si nedovolili ani snit. 

Jo a rodicovsky prispevek tak ten byl taky. A bylo to tu sedivy a hnusny. Diky EU, at chcete, nebo ne se to tu dava do poradku.

5 1
možnosti
LC

Ale dámo, vždyť to je se současnou propagandou podobné jako s tou za socíka. Někdy mně to připadá, že začínám žít svůj život podruhé. Copak se tady do vstupu do EU nic nezměnilo? Váš pohled mně připadá jako parafráze na jednoho klasika: Kdyby nebylo EU, museli bysme si ji vytvořit.

1 2
možnosti
JS

Vazeny autore. Nenechte se odradit nenavistnym blekotanim vetsiny miatnich pisalku. EU je socialisticky podnik a jako takovy je uz ted zbankrotovany ekonomicky i moralne (viz "sankce" proti Rusku). Vetsina "dospelych" nahrazuje argumenty prazdnymi frazemi a protektorskym poucovanim . Fakta bohuzel hovori jinou reci.

2 2
možnosti

Děkuji :-)

Souhlasím s vámi, ale bohužel, kořeny EU jsou silně zapuštěné. Něco, co by rozhýbalo akci, by mohlo být odstoupení Velké Británie. UKIP již teď drží značnou podporu a čím dál tím více jí navyšuje.

1 0
možnosti
RK

Musím dát za pravdu těm, co říkají že školství upadá. Jak se takovej exot mohl dostat až do prvního ročníku výběrové školy je pro mě záhadou. Možná měl protekci v Bruselu.

2 2
možnosti
MK

Jo, za vlastní myšlení by měli ze školy vylučovat, že ?

3 1
možnosti
JP

J41o76s86e87f 21P39o67t10r

17. 4. 2014 18:48

Prožil jsem 40 let v pokrokovém reálném socialismu.  Zjištění, které jsem sice trochu tušil, že žijeme v zaostalé gubernii ještě zaostalejšího táboru míru a  socialismu, mě šokovalo.

Mladý pán by se měl odstřihnout od reálně -socialistických ideí svých předků a děkovat osudu a EU, že může - třeba - se sebrat a jet kam chce.

A jestli je mu to ještě málo, měl by zajít ke mne a já bych mu vyprávěl, jak žiji blízko rakouských hranic, ale podívat se tam, to byla větší pravděpodobnost odcestovat na Měsíc. A popsal bych mu technické prvky obrany socialistických hranic  - ostnatý drátěný plot nabitý elektřinou, u toho zoraný a pečlivě upravený pás země, aby bylo možno identifikovat stopy, vlčáci a rotwaileři vycvičeni na lidský krk, pozorovatelny s ozbrojenými příslušníky PS a drahé hodinky jako odměna každému členu PS, který zabil nebo zranil narušitele hranice a to všechno před méně než 25  lety.

7 1
možnosti
MK

Ti chytřejší to brali přes jugošku.

0 2
možnosti
Foto

Milý mládežníku, obávám se, že pokud budete takhle myslet i v dospělosti, tak Vás opravdu ten pracák nemine.

Pokud se dopracujete toho, že zvládnete podnikání jako OSVČ, možná, že po euru bude špendlíčkem hrabat.

5 3
možnosti

Děkuji za příspěvek.

Co není, může být. Nikdy neříkám, že svůj názor nezměním. Je pravděpodobné, že jednou budou mít euro všechny státy EU. A bude se vám pak líbit, když bude mít nějaký vzdálený orgán pravomoc rozhodnout, zda-li zítra budete mít na rohlíky?

1 0
možnosti
VS

Článek má velmi ohraničenou platnost - ČR. Stačí se podívat jinde, jak začíná kampaň na volby. V Čechách standardní pesimistické, nekonstruktivní stesky až breky stále ubližovaného, jinde  snaha o pozitivní přístup, motivace k pokroku, demokracii, PRÁCI pro lepší roky v budoucnu. V ČR - furt nám ubližují, přikazují, nikdo nás, okopávače kotníků, nebere vážně. To je fakt k zbláznění :-)

8 0
možnosti
JM

Zmatený klausovský mládežník.

3 2
možnosti
LM

Ještě že toho Klause máte a je na koho to svádět, smůla je v tom, že co o EU řekl se vlastně do puntíku zatím vyplnilo.....

7 3
možnosti
LM

"Všudypřítomná propaganda Evropské unie bohužel přestává fungovat u produktivních lidí, jejichž inteligenční kvocient má vyšší hodnotu než kvocient skákající ovce",,,,celkem přesné, jen bych nahradil slovo bohužel slovem bohudík.

0 1
možnosti
Foto

Mohl byste dát konkrétní případ propagandy na školách?

0 0
možnosti
MK

Občanská nauka.

1 0
možnosti