Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svobodní jsou Bobošíkovci?

0 0
možnosti

Souhlasím s vámi, karma.

Volební kampaň postavená na hesle "Posvítíme si na euronesmysly" ve mně vyvolává dojem křečovité snahy zaujmout jiné než skalní příznivce Svobodných, zejména ty jednodušší. Možná, že je to reakce na to, že Svobodní byli široce kritizováni, že působí jako uzavřený akademický diskuzní kroužek. Možná je to také reakce na to, že v posledních volbách byla jednoduchá hesla evidentně účinná.

Každopádně se Svobodní tentokrát "vykašlali" na své skalní příznivce, protože je považují za jisté. To je ale riskantní úvaha.

Nepřijetí Eura, dohoda o volném obchodu mezi EU a USA, zpětné posilování svéprávnosti a svébytnosti jednotlivých států EU na úkor centrální bruselské hydry, požadavek kontroly financování EU institucí, budoucí spolupráce s UKIPem v EP... tak to jsou témata, která zajímají mě. V nich jsou skryty mnohem závažnější "euronesmysly" než pomazánkové máslo. Fakt váhám, jestli budu tentokrát Svobodné volit....

1 0
možnosti

Perfektně jste pochopila to, co jsem chtěl říci. R^

Děkuji za karmu.

0 0
možnosti

Nechápu, proč tady JEDINÝ nediskutuje ale napadá diskutéry. to dokazuje mimořádně nízkou inteligenci. Dobrou noc přátelé.:-)

1 0
možnosti

Článek ve kterém stručně popisuju, jak se z nácků stali komunisti a stejně jak se z komunistů stali kapitalisti- ale ti lidé jsou furt stejné krysy, jen mají větší moc:

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/352387/Lidi-stale-oznacuji-rok-1948-1989-za-komunismus.html

0 0
možnosti

Tudíž je vaším cílem napadat všechny? Máte alespoň nějaký politický názor, který považujete za dobrý?

1 0
možnosti

K věci:

Rozbor kampaně svobodných na jedničku. Takže ikdyž fandíte Klausovým Svoboným. Tak dám karmu.

 - Svobodní slíbí klidně let na mars každému voliči. To je fuk. Jsou to lháři. Vidím, že se o věci zajímáš. Mrkni se schválně na články Petra Macha vydané těsně před volbami do parlamentu - z nich vyplývá neustálé překrucování čísel a faktů. V Hyde parku byl nakonec dotlačen údaje změnit, nebot byl redaktorem konfrontován s faktickými čísly. 

X

Mach a jeho poskoci neustále vytvářejí kompromisy mezi svými vylhanými argumenty a pravdou - to je demagogie.

X Vím že sympatizujete z důvodu, který My nazýváme fight of liberty. Ale nenech se napálit. Stejně tak Klaus a lidé kolem něj napálili přiznivce ODA. Zkouší tady opakovat staré triky. X http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/398137/EU-jedina-moznost.html

1 1
možnosti

Pane Novák, prosím vás, abyste navrhnul lepší pravicovou stranu. Moc se těším na odpověd a moc děkuji předem. Chodím stále mezi lidi, tak znám jejich názory. Tato strana má své příznivce. Tito příznivci nejsou fanatici ani hlupáci.

2 0
možnosti

Panu Petrovi děkuji za mínusy. Nemohu za jeho jednoduché myšlení. Sorry.;-D

0 1
možnosti

Pane Klauda, jednoduché přemýšlení máte vy, protože nejste schopen pochopit to, co pochopí DVANÁCTILETÝ ŠKOLÁK!!!!;-D;-D;-DPokud začínáte napadat diskutujícího, dokazujete tím, že nemáte argumenty a tudíž pravda není na vaší straně.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Panu Wolfovi děkuji za mínusy. Nemohu za jeho jednoduché myšlení. Sorry.;-D

0 0
možnosti

L42e26o 40W51o91l82f

19. 4. 2014 21:55

Vždyť já jsem nebyl ani v Reflektoru Mladých ani v KSČ jako vy, tak se mnou

prosím mějte slitování.

0 1
možnosti

L70e49o 53W22o68l14f

19. 4. 2014 21:11

Chlapci by se také rádi ohřáli u ohýnku. Nic víc za tím nehledejte.

0 0
možnosti

Takto unifikujete váš pohled na všechny politické partaje? Vždyť nemůžete z žádného zdroje posoudit, zda-li jim jde o moc či o politické cíle. Nikdy totiž ještě bohužel nebyli zvoleni.

0 0
možnosti

J50a96n 47R67á72ž

19. 4. 2014 20:35

Okamura je populista, Babiš je populista, SSO jsou populisté, každý kdo se pustí do Cikánů je nejenom populista, ale navíc i rasista, ten, kdo se brání islamizaci Evropy,  je ještě k tomu xenofob. Nějak jsme od komunistů okopírovali nálepkování. Ti také každého, kdo jim svými názory neseděl, místo vecné diskuze pro kterou neměli argumenty, nějak urážlivé označili.

0 0
možnosti

Pane Ráž, kéž by Svobodní byli populisté. To bych spíš uvěřil v boží zázrak!;-D

0 0
možnosti

Když pomineme vše, například jeho diktaturní manýry, a zaměříme se na jeho přístup k Bruselu – tak paráda. Skutečně bychom někoho takového ve vedoucí politické garnituře potřebovali.

Dávám plus.

1 0
možnosti

Omylem jsem se spletl, toto má být přidružené k příspěvku Jana Ráže o Viktoru Orbánovi.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS