Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M.Schulz s vyucil knihkupcem, tak nemuze byt nevzdelany. To pouze Berlusconi vykrikoval, ze by mohl hrat kapa z koncentraku, ale to vite, Italove vzdycky prehaaneji.

0 1
možnosti

opravdu si myslíte, že když se někdo vyučí prodavačem, je to dostatečné vzdělání na to, aby nám vládnul?

0 2
možnosti
Foto

předseda EP jako nejmocnější muž EU ?:))) nebo jste měl namysli jeho budoucí kandidaturu na předsedu Komise? No je už večer, jsem unavený a asi sem to špatně přečetl...  Ale i přesto: nějak se mi zdá, že role těchto lidí je přeceňována, hlavní otěže stále drží národní státy.. EP může jen konzultovat či spolu s Radou ministrů schvalovat návrhy Komise.. nemá žádné iniciační pravomoci.. BTW: to že někomu vadí socialistický politik je v pořádku, ať volí ty pravicové.. ale jen kvůli politické příslušnosti útočit na instituce, které jsou jen jakousi skořápkou či rámcem pro dělání politiky? Navíc téměř bezmocné.. :)))

1 0
možnosti

To je FAKE! Ten článek už tu jednou byl!!!  Čili nemůže být první!

5 0
možnosti

Tadeáš Řáha (blog založený 25.9.2009)!!!

Jedná se o další trik z dílny SSO?

5 0
možnosti

euroskepticismus je druhem nacionalismu a u krajní pravice je nejsilnější.. Schulz není fašista, je to jen hloupý socialista..

5 6
možnosti

Pane Horáčku, rovnítko mezi euroskepticismus a nacionalismus jsou trapné kecy pro takové nepřemýšlivé občany, jako jste Vy.  Prostě pro lidi, kterým se něco předloží k věření a kteří to papouškují, aniž by se nad tím zamysleli.

Nacionalismus je nadřazování vlastního národa nad národy jiné. Ale my euroskeptici si vůbec nekladem otázku, zda jsou Češi více než Slováci, Portugalci více než Vlámové nebo Bulhaři více než Estonci. My prostě tvrdíme, že je nesmysl, aby přežila instituce, která utrácí peníze za takové hlouposti, jako jsou cyklistické stezky odnikud nikam, předepisuje počet žen ve správních radách soukromých firem nebo podporuje takové nesmysly, jako je pěstování řepky na biopaliva. To jsou vyhozené peníze, které potom chybí na universitách, ve výzkumných ústavech, v konstrukčních kancelářích apod. Takový konglomerát potom ztráci konkurenceschopnost směrem ke zbytku světa a rozpadne se. Čína se za své peníze vyvíjí, my za své peníze podporujeme flákače v Bruselu, stavíme fotovoltaické panely na orné půdě a likvidujeme pěstování cukrovky tam, kde se jí už přes dvě sta let výborně daří.

Na názorech euroskeptiků, protože tyhle myšlenky nemají s národností co dělat. Když bude prachy za fotovoltaiku a biopaliva vyhazovat oknem Austrálie, zkrachuje Austrálie. Ale dělá to EU, tak zkachuje EU.

Kecy o nacionalismu vypouští do větru EU, aby méně přemýšlivým lidem, jako jste Vy, nabídla nějakou frázi a aby takoví lidé ji pak podporovali.

4 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS